Over ons

Waar staat Goed met geld Bewindvoering voor?

Goed met geld staat voor een transparante benadering, oog voor het geheel en het juiste beheer van de gelden staat in ons bedrijf centraal, net zoals de klant. Hiermee willen wij ieder mens een financieel gezonde toekomst garanderen. Wat is er mooier dan een steentje bijdragen in de maatschappij? Onze missie is om er te zijn voor de kwetsbare doelgroepen en mensen die financieel ontlast willen worden. Ons doel is dat er op lange termijn, door middel van onze hulp, minder mensen zijn die schulden hebben, meer mensen die financieel gezond zijn en dit stabiel voort kunnen zetten.

Goed met Geld Bewindvoering is een kleinschalig bewindvoerderskantoor met een beperkt aantal cliënten. Zo wordt een persoonlijke benadering en zorgvuldigheid in het belang van de cliënt gewaarborgd.

Goed met geld Bewindvoering richt zich vooral op Noord-Nederland. Maar ook als u ergens anders woont, bent u welkom bij Goed met geld Bewindvoering.

Mijn klanten kunnen rekenen op

l

Deskundig, betrouwbaar en integer

l

Mijn volledige aandacht voor iedere klant

l

Een vaste bewindvoerder die het contact met je aangaat en die jouw situatie kent.

l

Duidelijke uitleg bij gemaakte keuzes

Afspraak maken?

Contact

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met u op. Gaat uw voorkeur uit naar een e-mail, een brief, een telefoontje of WhatsApp? Het kan allemaal. Wij nemen uiterlijk binnen 48 uur contact met u op. Onderaan de pagina kunt u de benodigde gegevens vinden.

info@goedmetgeldbewindvoering.nl

+31 6 83 61 69 92

Postbus 46, 9050AA Stiens, Nederland

KVK-nummer: 78570441

Ma t/m Do : 11:00 - 13:00

Of stuur ons een bericht