Over mij

Izabella Bondo
Ik heb voor beschermingsbewind gekozen omdat ik erg van cijfers hou. De dynamiek van gelden is mijn passie. Berekeningen maken, gevraagd en ongevraagd, kan ik niet weerstaan. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen die moeite hebben met het beheren van hun financiën. Financiën spelen een grote rol in ieders leven. Als dit niet goed geregeld is kan dit erg veel stress veroorzaken. Mijn doel is om rust creëren voor mijn klant.

Mijn dienstverlening draait vooral om het woord “Samen”. Een erg simpel woord met een sterke betekenis. Samen vind ik belangrijk zodat u ook kan navertellen waarom een keuze wordt gemaakt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en wordt u meegenomen in het proces. Om het samen te kunnen doen is communicatie een belangrijk middel. Ook dit doe ik samen met u. “Samen staan wij sterk.”

Wie is bewindvoerder Izabella?

In januari 2020 ben ik afgestudeerd aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden in Financial Services Management en in december 2020 heb ik de opleiding Schuldhulpverlening afgerond. Omdat FSM een duale opleiding was heb ik in de keukens van verschillende bedrijven mogen kijken. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt bij banken en verzekeraars. Zo heb ik klanten te woord gestaan omtrent hun betaalrekening, hypotheek, zorgverzekering, pensioen, schadeverzekeringen en daarbij ook de schulden. Om mij heen zag ik steeds meer mensen met schulden. Ik begon met het maken van begrotingen en vond het leuk om dit bij deze mensen uit handen te nemen. Hierbij kwam ik op het idee om te starten met Goed met geld Bewindvoering met als plan om mensen uit de schulden te helpen.

Ik heb voor beschermingsbewind gekozen omdat ik erg van cijfers hou. De dynamiek van gelden is mijn passie. Berekeningen maken, gevraagd en ongevraagd, kan ik niet weerstaan. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te helpen die moeite hebben met het beheren van hun financiën. Financiën spelen een grote rol in ieders leven. Als dit niet goed geregeld is kan dit erg veel stress veroorzaken. Mijn doel is om rust creëren voor mijn klant.

Mijn dienstverlening draait vooral om het woord “Samen”. Een erg simpel woord met een sterke betekenis. Samen vind ik belangrijk zodat u ook kan navertellen waarom een keuze wordt gemaakt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en wordt u meegenomen in het proces. Om het samen te kunnen doen is communicatie een belangrijk middel. Ook dit doe ik samen met u. “Samen staan wij sterk.”

Mijn klanten kunnen rekenen op

l

Deskundig, betrouwbaar en integer

l

Mijn volledige aandacht voor iedere klant

l

Een vaste bewindvoerder die het contact met je aangaat en die jouw situatie kent.

l

Duidelijke uitleg bij gemaakte keuzes

Afspraak maken?

Contact

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier, dan neem ik snel contact met u op. Gaat uw voorkeur uit naar een e-mail, een brief, een telefoontje of WhatsApp? Het kan allemaal. Wij nemen uiterlijk binnen 48 uur contact met u op. Onderaan de pagina kunt u de benodigde gegevens vinden.

info@goedmetgeldbewindvoering.nl

+31 6 83 61 69 92

Postbus 46, 9050AA Stiens, Nederland

KVK-nummer: 78570441

Ma t/m Do : 11:00 - 13:00

Of stuur ons een bericht